Call us toll free: +31 20 73 76 72 7
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Demo omgeving

We bieden een demo omgeving aan waar u zelf kunt ondervinden hoe flexibel een eenvoudig het systeem werkt. U kunt Vinepro gratis en vrijblijvend proberen door login gegevens op te vragen voor demo.vinepro.nl. Hier vindt u de gegevens, van een fictief wijnbedrijf, die u naar eigen inzicht kunt wijzigen en gebruiken om het systeem te testen.

Onze demo omgeving bevat denkbeeldige gegevens en wordt ieder nacht opgeschoond. Als u van plan bent een echt account te nemen is het handiger als u in uw eigen demo-omgeving werkt. Uw gegevens worden dan bewaard wat de overstap naar Vinepro vergemakkelijkt. Neem daarvoor ook contact met ons op via info@tafmedia.nl.

Demo gegevens

Het is verder belangrijk om te weten dat de gegevens die zijn opgenomen in de demo zich afspelen begin januari 2014. Als u hier rekening mee houdt bij het opvragen van management informatie, krijgt u geen lege schermen.

Alle gegevens zijn imaginair, van niet bestaande klanten. U kunt naar eigen inzicht de gegevens wijzigen. Elke nacht wordt deze database opgeschoond en de originele dataset terug gezet voor de volgende demo gebruikers.

Wilt u een demo uitproberen met uw eigen gegevens, dan kan dat. Neem contact met ons op, dan zetten we voor u een eigen omgeving klaar. In het geval dat u vervolgens wilt overschakelen naar een betaald account, dan heeft u alvast een deel van uw gegevens in het systeem zitten.

Vraag login gegevens aan voor demo.vinepro.nl

Probeer vrijblijvend Vinepro uit.