Call us toll free: +31 20 73 76 72 7
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Bepaal zelf hoeveel gebruikers u toegang geeft, per maand wijzigbaar.

Wij begrijpen dat niet elke ondernemer vooraf grote investeringen wil doen in zijn ICT organisatie. U wilt maximale flexibiliteit en een oplossing die meeschaalt met uw bedrijf. Daarnaast wilt u weten waar u qua kosten aan toe bent als u instapt. Wij maken dat volledige transparant en flexibel. U weet wat het systeem doet, hoeveel gebruikers u toegang wilt geven en wat de maandelijkse kosten per gebruiker zijn. Geen verborgen kosten naderhand of extra kosten door updates. Wij houden het systeem up-to-date, voegen extra functies toe die belangrijk zijn voor de branche en zorgen voor backups van het systeem.

Prijzen zijn per gebruiker en/of per maand

Prijzen Vinepro
(Basis)

Vanaf € 50

per maand
1 user € 50,-
2 users € 100,-
3 users: € 150,-
4 users: € 180,-
5 users: € 210,-
6 users: € 240,-
7 users: € 255,-
8 users: € 270,-
9 users: € 285,-
10 users: € 300,-
11+ users: Op afspraak
Externe klant-logins worden niet berekend als users. Deze zijn gratis binnen die module.
Externe toegang
(Optioneel)

€ 20

/mnd (ongeacht aantal users)
Geef uw klanten een username en wachtwoord om zelf herhalingsorders klaar te zetten
Deze orders worden uitsluitend na akkoord van u door het systeem verwerkt
Klanten kunnen uitsluitend producten bestellen die al eerder aan hen geleverd zijn
Beheer zelf de usernames en wachtwoorden
Op elk moment per user (de-)activeren
Onbeperkt aantal externe klantgebruikers.
Verkooplabels
(Optioneel)

€ 10

/mnd (ongeacht aantal users)
Verkoop wijn onder verschillende handelsnamen of kanalen
Specificeer producten per label
Verschillende factuurtemplates per label
Alle labels onder één administratie

Voor €50,- per gebruiker per maand bent u van start

Het systeem is al te gebruiken vanaf 1 persoon. Daarna is het aan u hoeveel gebruikers u toegang wilt geven. U kunt per maand op- of afschalen in aantal gebruikers. Indien u een abonnement neemt krijgt u daarmee toegang tot de basisconfiguratie waarin alle standaard gegevens voor de wijnbranche zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan alle gegevens die u nodig heeft om uw producten te kunnen opslaan, zoals druifsoorten, wijnregio's, landen, verpakkingssoorten, afsluitingen en dergelijke. U kunt dus direct producten, klanten en orders gaan toevoegen.

Flexibiliteit: Per maand opzegbaar!

Soms gaat het wat beter, heeft u extra mensen in dienst en moeten die ook met het systeem werken. U kunt dan zelf direct extra gebruikers aanmaken in de beheeromgeving. Soms gaat het wat minder en dan heeft u ook minder gebruikers nodig voor het systeem. U wilt kosten besparen en dat kan door simpelweg het aantal gebruikers te verminderen. Wij passen automatisch de kosten aan die wij in rekening brengen zodat u nooit teveel betaalt voor het systeem. Het abonnement is per maand opzegbaar, dus als u voor het einde van de maand gebruikers verwijderd, worden ze niet meer in rekening gebracht bij de volgende incasso.

De kosten

De kosten van het gebruik van het systeem zijn €50,- per gebruiker per maand. Tegen beperkte meerkosten kunnen wij uw bestaande producten portfolio en klanten databadse importeren. Hoeveel tijd hiermee gemoeid is zal afhangen van de manier waarop het aangeleverd kan worden. We bekijken dit per geval en geven u daarvoor een kostenindicatie.

Gratis updates

Wij houden het systeem up-to-date met de laatste stand der techniek en deze updates zijn inbegrepen in de standaard maandprijs. Voor deze updates hoeft u niets te doen aangezien deze op onze server plaatsvinden. Geen gedoe meer met installatie CD's of het draaien van updates op uw eigen hardware.